Over mij

Wat leuk dat je ZIN bezoekt. Wie ik ben? Ik ben Lennie. Ik ben moeder, werk als leerkracht en ben kindercoach. Ik hou van lezen in mijn favoriete hoek van de bank met een kop thee. Van winter, wanneer de wolkjes uit je mond dwarrelen. Van vroeg in de ochtend een wandeling maken als iedereen nog slaapt. Van uit eten gaan met vrienden en erop uit trekken met mijn kinderen.

Maar ik hou vooral van schrijven. Gewoon puur voor mezelf. Als ik niet geschreven heb, voelt de dag voor mij niet af.

Als kind schreef ik al dagboeken vol. Dat ben ik een tijdje kwijtgeraakt. Toen ik een aantal jaar geleden voor mijn gezondheid ontspanning op moest zoeken, heb ik mijn pen weer opgepakt. Het gaf me de rust en ontspanning die ik zocht.

Ik ben de cursus Luisteren naar je penĀ© gaan volgen en had al vrij snel door dat ik deze cursus graag zelf wilde geven. Sinds vorig jaar ben ik gecertificeerd trainer en wil ik graag mensen de kracht van het schrijven laten ontdekken.

Want ik heb ontdekt: schrijven is niet alleen leuk, het heeft ook ZIN! Het helpt me om grip op mijn leven te krijgen. Zonder dat ik ernaar op zoek ben, geeft het me veel inzicht over dingen die er bewust of onbewust spelen. Dat voelt goed. In dat gevoel neem ik je graag mee!

ZIN schrijven en meer - Over mij